ONTDEK DE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG ONZE ZORG

Organisaties

Wij zijn GGZ Noord

Ben jij een zorgprofessional en gaat geestelijke gezondheid jou aan het hart? GGZ Noord bestaat uit samenwerkende noordelijke GGZ-organisaties. Hier vind je alles wat speelt in ons mooie vak: de verhalen, uitnodigingen voor open dagen, inkijkjes in de dagen van onze professionals en cliënten en al onze vacatures.

GGZ EN VERSLAVINGSZORG VACATURES

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen en specialistische behandelingen bij complexe problematiek. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. We zijn altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli of in de wijk en online, soms thuis of in de kliniek

GGZ Friesland

GGZ Friesland biedt een volledig en gevarieerd hulpaanbod voor mensen met ernstige psychiatrische problemen. Jaarlijks behandelen we 16.000 mensen en we ondersteunen 24/7 bij herstel. Onze 1700 kundige en betrokken medewerkers doen het niet alleen, maar met naasten, ervaringsdeskundigen en ketenpartners. Herstel van patiënten en cliënten staat in al ons (be)handelen voorop. Zonder oordeel luisteren we, behandelen we en ondersteunen we.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) biedt verslavingszorg in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij VNN werken ruim 1000 medewerkers, verspreid over circa 45 locaties. Deze professionals zetten zich dagelijks met hart en ziel in om hun cliënten én hun naasten perspectief te bieden op meer kwaliteit van leven. Dit doen zij middels preventie en voorlichting, poliklinische zorg, begeleid en beschermd wonen, forensische zorg, specialistische klinische zorg en reclassering. VNN werkt nauw samen met

Forint

Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) Dr. S. van Mesdag behandelt 250 mannelijke tbs-patiënten. Het gaat om patiënten die een delict hebben gepleegd en daarvoor meestal een straf hebben uitgezeten in de gevangenis. Onze 600 bevlogen en betrokken medewerkers geven hen behandeling en begeleiding om te voorkomen dat onze patiënten opnieuw een delict plegen.

GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG Das Mijn zorg

Bekijk de GGZ vacatures